Zakelijke internet abonnementen vergelijken in de regio Noord-Holland

Zakelijke internet abonnementen vergelijken in de regio Noord-Holland

U stelt hoge eisen aan uw zakelijke internetverbinding. Het begint met maximale uptime. Dan snelheid. Vervolgens een uitstekende (24/7 bereikbare) zakelijke helpdesk. En dan vaste IP-adressen. Ook voor zakelijk internet, ZZP en MKB, is vergelijken van aanbieders interessant. De website internethunter.nl zet de belangrijkste internetproviders in de regio Noord-Holland op een rijtje.

Zakelijk internet vaak duurder dan particuliere pakketten

Als ondernemer kan je kiezen voor een zakelijk internetcontract. Maar je kunt evengoed kiezen voor een particulier abonnement van een van de bekende Nederlandse providers. BIjvoorbeeld KPN, Ziggo of T-Mobile. Waarom zou je nu het ene of juist het andere kiezen? Er zijn een aantal voordelen te noemen voor een zakelijk internet abonnement:

  1. Bij een zakelijk contract profiteer je vaak van de beste service. Je hebt toegang tot een supersnelle klantenservice die 24/7 voor je klaar staat. Vaak is er net even iets meer mogelijk m.b.t. het oplossen van problemen
  2. Je ontvangt een nette factuur met BTW, handig voor de administratie
  3. Een zakelijk contract biedt verschillende extra’s die je (vaak tegen betaling) kunt nemen. Bijvoorbeeld een vast IP-adres, een beveiligde omgeving of cloud-oplossingen.

Zakelijke contracten vaak ook duurder

Zoals je hierboven kunt lezen hebben zakelijke internetabonnementen een aantal voordelen voor ondernemers. Maar hier hangt ook een prijskaartje aan. Zo’n zakelijk pakket is vaak duurder dan een particulier abonnement. Maak dus voor jezelf de afweging of dit de moeite waard is. Heb jij echt de topservice nodig? Kan jij eigenlijk geen minuut offline zijn? In dat geval heb je behoefte aan een hoge mate van service, en dat vind je eigenlijk alleen binnen de zakelijke internetcontracten. Heb jij een wat meer flexibele business, en ben je alleen of met 2 of 3 mensen aan het werk? In dat geval ben je minder afhankelijk van storingen. Je kunt bij een storing dan misschien wel snel switchen naar thuiswerken of op een andere locatie.

Goedkope internetcontracten voor kleine ondernemers

In dat geval kan je doorgaans het beste kiezen voor een goedkope internet provider in Noord-Holland. Vaak heb je prima welkomstacties zodat je heel voordelig een eerste jaar kunt proberen. Bevalt het niet? Dan zit je niet vast aan ingewikkelde contracten. Met behulp van de overstapservice kan je moeiteloos elk jaar overstappen en op die manier nog meer besparen.

Reacties zijn gesloten.