Waarom je nu nog moet overstappen op het rijden van een elektrische auto als ondernemer

Waarom je nu nog moet overstappen op het rijden van een elektrische auto als ondernemer

Ben je een zelfstandige ondernemer en heb je een bedrijfswagen nodig? De kans is dan groot dat je online al onderzoek hebt gedaan of aan vrienden en familie hebt gevraagd wat je moet doen. Steeds meer ondernemers beginnen met het aanschaffen of leasen van een elektrische bedrijfswagen, maar waarom? Dit is natuurlijk niet zomaar. Het rijden van een elektrische bedrijfswagen kent veel voordelen. In dit artikel leggen wij je uit waarom jij vandaag nog moet overstappen op het rijden van een elektrische bedrijfswagen. Vandaag de dag rijden er steeds meer elektrische auto’s op de weg. Als je even op de snelweg rijdt zie je zo een aantal elektrische auto’s. Ook door de stad zie je steeds meer zakelijke bedrijfswagens rijden. In dit artikel leggen wij je dus uit waarom ze zo populair zijn en waarom jij als ondernemer een elektrische bedrijfswagen zou moeten overwegen.

Wat zijn de voordelen van een elektrische bedrijfswagen?

Bij het uitzoeken en kiezen van een bedrijfswagen komt meer kijken dan je misschien bij voorhand zou denken. Niet alleen moet je kiezen welk type het best bij je past, ook moet je kijken naar de financiering van de auto. Steeds vaker en dus in toenemende mate merken wij dat bedrijven steeds meer gebruik maken van een elektrische bedrijfswagen. Zowel het kopen als het leasen van een elektrische bedrijfswagen brengt veel voordeel met zich mee. In dit artikel verdiepen wij ons in het leasen van een bedrijfs wagen omdat dit in onze ogen het meest aantrekkelijke is.

Voordeel 1. Meer dan alleen een milieuvriendelijke bedrijfs wagen

Voordeel 1 is natuurlijk dat een elektrische bedrijfs auto veel beter is voor het milieu dan een normale auto die bijvoorbeeld op diesel of benzine rijdt. Omdat een elektrische auto een elektromotor heeft, stoot hij minder schadelijke stoffen uit. Dit doen benzine auto’s en rijders weer wel. Alleen dit is al reden waarom het beter is voor het milieu, maar een elektrische bedrijfswagen is meer dan dat. Het zorgt ook voor een luxe uitstraling. Iets wat geheel bij deze tijd past! Lease een Polestar 2 bij Mobility Service.

Voordeel 2. Het is simpelweg fiscaal aantrekkelijk

In het leven moet je nu eenmaal over geld zaken nadenken. Laat een elektrische bedrijfswagen leasen nu net fiscaal erg aantrekkelijk zijn. De overheid probeert op allerlei manieren mensen te stimuleren elektrisch te gaan rijden. Dit doen ze bijvoorbeeld door het geven van subsidies, of door het verlagen van het bijtellingspercentage. 

Voordeel 3. Het rijden is een ervaring op zichzelf

Verder is een elektrische wagen comfortabeler bij het optrekken van de auto, maar ook bij het maken van bochten. Dit komt doordat elektrische auto’s nog sneller reageren dan auto’s die rijden op fossiele brandstof. Verder is de accu van een elektrische auto geplaatst in de onderkant, wat zorgt voor meer stabiliteit en veiligheid tijdens het rijden. Een elektrische auto leasen doe je bij Mobility Service.

Reacties zijn gesloten.