Vast 020 nummer op mobiel

Vast 020 nummer op mobiel

Het netnummer 020 hoort bij Amsterdam, de grootste stad van Nederland en een van de populairste toeristische bestemmingen in Europa. In Amsterdam zijn veel bedrijven gevestigd, maar vaak willen ze hun bedrijf mobiel houden in plaats van een vast nummer te hebben. Dit kan problematisch zijn als jouw bedrijf is gevestigd in hartje Amsterdam of als je als bedrijf zaken doet in Amsterdam, omdat het bellen vanaf een mobiel nummer vaak minder professioneel overkomt dan het bellen van een vast nummer.

Daarom gebruiken bedrijven met interesse in klanten in Amsterdam een vast 020 nummer

Voor bedrijven is het vaste telefoonnummer – uiteraard – professioneler. Een mobiel nummer geeft je de vrijheid om je te verplaatsen en flexibel te zijn, maar het betekent ook dat je bedrijf minder formeel kan overkomen. Daarom gebruiken 020 bedrijven die geïnteresseerd zijn in klanten in Amsterdam een vast nummer.

Waarom is 020 een aantrekkelijk telefoonnummer voor bedrijven met een belang in Amsterdam

Een telefoonnummer is een belangrijk onderdeel van je bedrijf. Of je nu wilt bellen, of gebeld wilt worden. Een mooi telefoonnummer heeft een goede indruk op degene die het ontvangt, en maakt het ook makkelijker te onthouden en te herkennen. Nu steeds meer mensen hun mobiele telefoon zakelijk gebruiken, is het steeds belangrijker geworden dat bedrijven kunnen beschikken over een gemakkelijk te onthouden, professioneel telefoonnummer. Met een vast 020 nummer op de mobiel kun je jouw klanten met je in contact houden, waar ze ook zijn.

Tip: 020 nummer doorschakelen naar mobiel

De voordelen van een vast nummer op jouw mobiel

Ten eerste is het veel handiger. Als je een vast nummer op je mobiele telefoon hebt, hoef je niet van het ene toestel naar het andere te gaan als iemand je belt. Je kunt de oproep beantwoorden waar je ook bent en ononderbroken blijven praten. Je hebt dus veel meer flexibiliteit tijdens het bellen.

Een ander voordeel is dat je niet voor twee nummers hoeft te betalen. Als je een vast nummer op je mobiele telefoon hebt, hoef je maar voor één nummer te betalen, wat goedkoper is dan elke maand voor twee nummers te betalen.

Ten slotte vinden sommige mensen het gemakkelijker om een vast nummer te onthouden – vooral als dit een gemakkelijk te onthouden 020 nummer is –  dan een mobiel nummer omdat ze het al vaker hebben moeten gebruiken. Daarbij straalt het ook veel meer professionaliteit uit als bedrijf dan een mobiel nummer.

Uitgelicht: Een 020 nummer bestellen: een extra telefoonnummer direct actief !

Mobiele nummers hebben minder autoriteit bij klanten

Mobiele nummers zijn minder professioneel omdat ze minder autoriteit hebben. Dit komt omdat mensen mobiele nummers associëren met persoonlijke apparaten, zoals telefoons en tablets. Mobiele nummers zijn ook goedkoper dan vaste nummers, wat handig kan zijn als je begint en geen groot budget hebt voor je bedrijf.

Maar als jouw bedrijf eenmaal begint te groeien wil je toch graag autoriteit en professionaliteit uitstralen, dan is een vast nummer toch echt de beste optie voor jou.

Reacties zijn gesloten.