Omdat talent gestimuleerd moet worden

Omdat talent gestimuleerd moet worden

Wij geven jongeren en hun talenten graag een podium. Dit doen wij al jarenlang op onze eigen manier. En dat werkt bijzonder goed, omdat jongeren zich bij ons echt thuis kunnen voelen en wij talenten ontwikkelen stimuleren. Wij zijn meer dan een jongerencentrum Amsterdam!

Voor veel jongeren is een plek voor hun talent hebben belangrijk. Omdat ze hier thuis vaak niet de mogelijkheid toe hebben of niet weten hoe ze hun talent kunnen vormen. Daar weten wij raad mee en wij zorgen dan ook voor de nodige ondersteuning en stimulatie.

De leukste activiteiten door en voor jongeren

Met verschillende leuke activiteiten die door en voor jongeren worden georganiseerd zijn wij in staat om van ons te laten horen! Van muziek maken tot vaardigheden ontwikkelen of als net dat stukje ondersteuning. Zo staan er ook voor de komende tijd weer theater en muziekvoorstellingen die je gewoon een keer gezien moet hebben.

Wij werken bij Dynamojongeren.nl met echte professionals die zich inzetten om alles uit jongeren te halen. Om deze groep jongeren te ondersteunen en uiteindelijk samen met die jongeren iets te gaan bereiken. Zo hebben alle professionals een eigen vakgebied en stukje ervaring en werken wij samen waar dit mogelijk is.

Ook voor ondersteuning en support

Naast talent ontwikkelen en ondersteuning bieden wij ook ondersteuning bij het doen van huiswerk en andere zaken waarbij net wat ondersteuning en support nodig is. Want dat is wat wij belangrijk vinden en wij ons voor inzetten.

Maak gerust eens kennis met ons en de mogelijkheden die wij hebben. Wij denken graag met je mee en hebben een groot netwerk met kennis en ervaring. Wij zijn niet voor niets het jongerencentrum Amsterdam dat er voor iedereen wil zijn. Wij werken vanuit vertrouwen, ontwikkeling, gelijkwaardigheid en positiviteit. Kun jij je hier net als ons ook in vinden?

Reacties zijn gesloten.