Met de bureaustoel 150 kg voorkom je ongemakken.

Met de bureaustoel 150 kg voorkom je ongemakken.

Wij verkopen ook bureaustoelen 150 kg die zorgen dat je ongemakken kunt voorkomen. De stoelen zijn makkelijk in te stellen en volledig ergonomisch. Dat betekend dus dat je altijd van een goede zithouding verzekerd bent. Maar belangrijker dan dat, je heel veel comfort ervaart.

Een bureaustoel 150kg is volledig afgewerkt als elk andere stoel. Daardoor plaats je deze stoel gemakkelijk aan een bureau en ervaar je optimaal zitcomfort omdat je alles helemaal naar wens kunt afstellen. De stoelen zijn dan ook niet direct van andere stoelen te onderscheiden. Wat een voordeel is, je wil niet op een heel andere stoel zitten die daardoor extra opvalt.

De stoel is uitvoerig getest en tot in de kleinste details aangepast. Dat is een groot voordeel als je veel kantoorwerk moet doen en er dus langere tijd op moet zitten. Het is dus geen enkel probleem om deze stoel te gebruiken. De stoel biedt een comfort die je echt zelf moet ervaren.

Heb je de hoge bureaustoel al gezien?

Ook onze hoge bureaustoel is er een die gezien mag worden. De stoel is gemaakt voor lange mensen die veelal op normale stoelen in elkaar zitten of hun benen niet kwijt kunnen. Deze stoel is dus helemaal aangepast. Dat biedt meer comfort en zorgt dat vermoeide benen voorkomen worden.

Ook aan de ondersteuning van de rug is gedacht. Deze stoel heeft namelijk een heel erg comfortabele zithouding. Waarbij je recht op de stoel kunt plaatsnemen maar nauwelijks hinder van de hogere stoel ondervindt.

Ondanks dat deze stoel voor langere mensen is kun je deze gemakkelijk aan ieder soort bureau plaatsen. Zowel de leuningen als de hoogte en ondersteuning voor de rug kun je instellen. Dat zorgt dat je kunt plaatsnemen op een manier die voor jou goed voelt. Het opstaan uit deze stoel gaat makkelijk dankzij de goede vering en omdat de stoel een actieve zithouding heeft.

Wil je een goede bureaustoel omdat je langer bent dan de meeste mensen op het kantoor. Dan is de hoge bureaustoel absoluut een echte aanrader. Je krijgt er geen spijt van.

Reacties zijn gesloten.