Meer opdrachten krijgen als vakman

Meer opdrachten krijgen als vakman

Als vakbedrijf kan het soms lastig zijn om je agenda goed te vullen met klussen. Bovendien kan het aantal klussen seizoensgebonden zijn. Wat doe je wanneer je agenda niet zo vol is als je wenst, of als nodig is? Om meer klussen te krijgen en je capaciteit beter te benutten kun je je inschrijven bij een leadgenerator als MyGo.

Wat is MyGo?

MyGo is een nieuwe Nederlandse leadgenerator voor vakmannen die hun agenda willen vullen met extra klussen. Dit nieuwe platform biedt leads – ofwel klantaanvragen – van bijzondere kwaliteit. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om zelf aan te geven voor welke werkzaamheden vakbedrijven wel en voor welke ze geen klantaanvragen willen ontvangen. MyGo biedt voor elke klus de juiste vakman en voor elke vakman de juiste klus.

Hoe werkt MyGo?

Bij MyGo kunnen vakbedrijven zich gratis inschrijven. Aan de hand van de informatie die jij kiest te geven wordt er voor jouw bedrijf een bedrijfspagina aangemaakt waarop je als bedrijf te vinden bent. Vervolgens kun je zelf kiezen op welke manier je het liefst wilt worden benaderd. Dit kan bijvoorbeeld telefonisch, voor zowel spoedklussen als ook voor klussen op de langere termijn. Je kunt er ook voor kiezen alleen berichten te ontvangen via de mail of sms. Als een consument een klus heeft kan deze ervoor kiezen een offerte aan te vragen of direct met jouw bedrijf in contact te worden gebracht. Met een uniek matchingsysteem matcht het platform elke klus aan de best passende vakman in de betreffende regio.

Waarom inschrijven bij MyGo?

Het inschrijven bij MyGo is gratis. De kwaliteit van de matches komt voort uit de matching op basis van data. Daarnaast kun je je bij MyGo zowel online als telefonisch terecht, zowel de consument, als de vakman. Online kan dit door middel van de matchmaker, als motor van het platform. En telefonisch door middel van de klantenservice, waar men je graag helpt.

MyGo werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Je betaalt dus alleen voor echte leads, kwaliteitsleads. Bovendien is MyGo uniek op het gebied van flexibiliteit. Als vakman kun je met een simpele druk op je telefoon aangeven dat je vol zit of voorlopig geen klussen wilt aannemen. Tevens zijn er verschillende mogelijkheden om het aantal leads verder te stimuleren. Wil je meer weten over dit platform en de mogelijkheden ervan? Ga dan naar MyGo.nl.

Reacties zijn gesloten.