Hoe je bestaande T-Mobile abonnement verlengen?

Hoe je bestaande T-Mobile abonnement verlengen?

Heel wat mensen hebben er op een zeker ogenblik voor gekozen om klant te worden van T-Mobile. Dit is helemaal niet zo vreemd, want T-Mobile zorgt ervoor dat haar klanten steevast kunnen genieten van heel wat interessante voordelen. Ben jij reeds enige tijd klant van deze provider en wil je dan ook graag je T-Mobile abonnement verlengen? Dat is uiteraard geen enkel probleem. In principe kan je dit gewoon in je online klantomgeving van T-Mobile bekijken en aangeven. Dit werkt uiteraard erg eenvoudig en bovendien lekker snel!

Het verlengen van je T-Mobile abonnement is eenvoudig mogelijk

Zoals de informatie in de inleiding van deze pagina reeds duidelijk maakt is het verlengen van je T-Mobile abonnement eigenlijk ongelofelijk eenvoudig. Door in te loggen in de online omgeving van deze provider wordt meteen duidelijk over welke actieve abonnementen je beschikt. Vanaf een bepaald ogenblik is het daarbij mogelijk om je abonnement op te zeggen of aan te geven dat je deze graag wenst te verlengen. Dit is zowel mogelijk voor sim only abonnementen als voor mensen die een abonnement met een mobiel toestel hebben afgesloten. In het laatste geval dien je dan wel voor jezelf uit te maken of je nog wel verder wenst te werken met het inmiddels verouderde toestel of je toe bent aan een nieuwe.

Kan je vroegtijdig jouw T-Mobile abonnement vernieuwen?

Een vraag die heel wat mensen zich stellen is of je de mogelijkheid hebt om je abonnement vroegtijdig te vernieuwen. Dat is zeker mogelijk en wordt in de praktijk ook erg vaak gedaan. De zogenaamde ‘Early Renewal’ welke door T-Mobile wordt aangeboden is onder meer de moeite waard wanneer je telefoon stuk is gegaan. In dat geval spreekt het namelijk voor zich dat je deze graag zo snel mogelijk vervangen wil zien. Dan biedt de Early Renewal optie van T-Mobile je daar dus alle mogelijkheden toe. De Early Renewal is zowel mogelijk voor abonnementen met telefoon als voor sim only abonnementen.

Wanneer kan je jouw T-Mobile abonnement verlengen?

Je T-Mobile abonnement verlengen is mogelijk vanaf vier maanden voordat het contract afloopt. Zowel de einddatum als de datum vanaf wanneer je kan verlengen zijn beiden terug te vinden in zowel je klantomgeving op de website van T-Mobile als in de My T-Mobile app. Let op, de termijn waarop een abonnement bij T-Mobile kan worden verlengd verschilt voor particuliere en zakelijke klanten. Dit betekent concreet dat zakelijke klanten reeds zes maanden op voorhand hun bestaand abonnement kunnen verlengen.

Is er een voordeel verbonden aan je abonnement verlengen of niet?

Een bestaand T-Mobile abonnement verlengen levert je veelal een korting op. Dit heeft alles te maken met het feit dat T-Mobile het natuurlijk belangrijk vindt om haar vaste klanten te kunnen behouden. Dit gezegd hebbende is het zo dat er ook voor nieuwe klanten altijd een bepaald (financieel) voordeel wordt aangeboden. Wil je, je bestaande T-Mobile abonnement verlengen? Dan is het altijd de moeite waard om even goed de verschillende, actuele promoties met elkaar te vergelijken. Doe dit ook voor de voorwaarden. Soms kunnen bestaande klanten niet rekenen op het nieuwe klanten voordeel wanneer ze een nieuw abonnement afsluiten.

Ben je ook aan een nieuw abonnement toe maar weet je nog niet precies voor welke provider je ditmaal gaat kiezen? Vergelijk de verschillende providers dan eenvoudig op GSMWeb voor een transparant overzicht.

Reacties zijn gesloten.